EMS nyereményjáték júniusban!

🎁1 db teljesen ingyenes és 3 db féláras EMS fájdalommentes fogkőeltávolítást nyerhettek!🎁

🤔Hogy lehet nyerni?

✅Osszátok meg a saját Facebook oldalatokon az EMS kezelés leírását, amit alább olvashattok⤵️

✅Jelöljetek meg minket a bejegyzésetekben (DentaLove)

✅…és gyűjtsétek a lájkokat a bejegyzéseteken!

🏆A legtöbb lájkot gyűjtő versenyző kapja az ingyenes EMS kezelést, és a legalább 50 lájkot gyűjtő versenyzők között élőben kisorsoljuk a 3 db féláras EMS kezelést!

⏳A nyereményjáték 06.27.-ig tart, sorsolás 06.28.-án várható!
🍀Sok sikert mindenkinek!🍀

❗️Az EMS kezelés leírása, ezt osszátok meg:
🦷Az EMS technológia lényege, hogy speciális Airflow PLUS por segítségével fokozatosan, fogról fogra haladva, homokfújással, polírozás nélkül távolítható el a biofilm (foglepedék) és a fogkő, teljesen fájdalommentesen. Az eljárás során a langyos víz használata védi az érzékeny fognyakat és a gyulladt ínyt. A készülékkel az ínysorvadásban szenvedő páciensek mélyebb fogtisztítása, kürettálása is részben kiváltható, illetve a kezelés végezhető fogszabályzóval, implantátummal vagy koronával rendelkező pácienseknél is. Az EMS kezelés során plakk indikátor segíti meghatározni, hogy hol van szükség a tisztításra - ez az indikátor elszíneződik azokon a részeken, ahol biofilm réteg képződött. 🦷

EMS nyeremenyjatek

Júniusi akció

Ingyenes konzultáció és lenyomatvétel láthatatlan fogszabályzóhoz! Emellett hatalmas kedvezmény a fogszabályzók árából!

A június 15.-30.-ra foglalt időpontok esetében ingyen adjuk a konzultációt és ingyen vesszük le a mintát a Smilezor láthatatlan fogszabályzóhoz. Ez összesen 32.000.- megtakarítást jelent, és ráadásul nem jár semmilyen kötelezettséggel!

A Smilezor jóvoltából emellett a Simple csomagból 59.000.-, a Complex csomagból 80.000.-, a Pro csomagból pedig 100.000.- kedvezményt biztosítunk!

Az ingyenesen levett minta alapján elkészítjük a fogszabályzás tervezetét, amely egy animációt is tartalmaz, ami bemutatja, hogy kéthetetne hogyan fognak változni a fogaid, ha belevágsz a fogszabályzásba. A kezelési terv megtekintése után eldöntheted, hogy szeretnéd-e a láthatatlan fogszabályzós kezelést.
Amennyiben igen, a terv alapján elkezdjük Neked a személyre szabott fogszabályzó síneid gyártását, ami néhány hetet vesz igénybe. Ezután átadjuk Neked a síneket, és megtanítjuk, hogyan tudod kivenni őket. A külön csomagolt síneket a számozás alapján Te otthon kéthetetne cseréled, hozzánk legközelebb fél év múlva szükséges csak eljönnöd, a következő mintavételre.

Amennyiben a terv alapján úgy döntesz, hogy nem szeretnéd igénybe venni a láthatatlan fogszabályzós kezelést, elköszönünk egymástól, és nincs semmilyen további teendőd. :)

Bővebb információkat a láthatatlan fogszabályzós kezelésről itt, itt és itt találsz.

BPS nyereményjátékunk lezárult

🎁Gratulálunk a nyertesnek, Károlynak!

🔍A nyertes kezelését hamarosan végigkövethetik közösségi oldalainkon.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!